Reviews

8.6
Review score

Score Breakdown

Cleanliness
8.6
Comfort
8.7
Property location
9.3
Facilities
8.5
Staff
8.2
Value
8.1

Reviews

    Lothar
    de

    Review score

    7.5
    30 August 2018
    There are no comments available for this review.
    Maki Makilou
    se

    Review score

    6.7
    29 August 2018

    Nära till stranden

    Dåligt med köksutrustning. Alldeles för litet matbord för 5 personer. Dålig städning. Över 70 trappsteg upp till lägenheten. Trasiga eluttag. Högljudd från bageriet.
    Nära till stranden, busshållplatsen, restaurangen, mataffären, konditoriet. Trevlig personal.
    ba

    Review score

    9.2
    26 August 2018
    There are no comments available for this review.
    György
    hu

    Review score

    10
    20 August 2018
    There are no comments available for this review.
    dalibor
    rs

    Review score

    10
    16 August 2018
    lokacija je super, kao i smestaj i cistoca :) a najvise mi se dobao pas Cezar :)
    Zeljko
    rs

    Review score

    9.6
    7 August 2018
    There are no comments available for this review.
    Sergejs Kiselovs
    nl

    Review score

    3.8
    6 August 2018
    Отель находиться над пекарней и частично в пекарне. Четырёх местный номер мы брали на 3 человека, и испытывали нехватку с местом. Если будете искать этот отель, ориентируйтесь на пекарню.
    Можно изучить, как пекут хлеб. Во сфколько начинают и сколько раз за ночь открывают печь.
    NEVESIN
    at

    Review score

    3.5
    3 August 2018
    Nista sem hrane i pica.
    Hrana je za svu srecu dobra a ostalo totalno lose, dosao sam da se odmorim a ne da se umorim.
    Jugoslav
    au

    Review score

    9.2
    27 July 2018

    Sve u svemu, sve preporuke za Tažex apartmane

    Nije nam se dopalo jedino to sto svaki apartman nema svoju terasu vec je jedna velika zajednicka. Ali i na to smo se navikli
    Sve je super cisto, osoblje ljubazno, kreveti udobni, plaza izuzetno blizu
    Eldar
    ba

    Review score

    10
    23 July 2018

    Odlican

    Prelijepa terasa sa takodjer prelijepom fontanom koja je pravi odmor za oci.Cistoca apartmana na vrlo visokom nivou.Domacini su prijatni i ljubazni.Plaza je vrlo blizu,pogodna za malu djecu...Mali pas Cezar nam je bio vrlo interesantan i pravio nam drustvo.Apsolutno sve pohvale,cista desetka.Preporuke za ove apartmane.
    Dragan Vulovic
    me

    Review score

    10
    22 July 2018

    Sjajno

    Nemogu reci da mi se nije dopalo, usao sam u formu, do apartmana ima dosta stepenika.
    Konfor u apartmanu, blizina plaze, dvoriste, gostoljubivi domacini.
    Sanja
    ba

    Review score

    10
    12 July 2018

    Lokacija savrsena, domacini jos bolji

    Nemam zamerki
    Apsolutno sve
    Pedja
    rs

    Review score

    10
    13 September 2017
    There are no comments available for this review.
    Jelena
    rs

    Review score

    9.2
    3 September 2017

    Srecna sam sto sam stekla nove prijatelje, otici cu i sl.godine.

    Mali nedostatak je sam prilaz do apartmana(mora se proci uz stepenice pored pekare). Ali,kad pojedete kolace iz Tazex poslasticarnice,na sve to zaboravite. Saaaavrseeeni suuu!
    Domacini i ostalo osoblje izuzetno ljubazni. Sama atmosfera je bila odlicna,kao da ste kod svoje kuce, a ipak na odmoru. Ambijent koji prija svakom,posebno pas Cezar koji nas je sve zabavljao.
    Vitalii
    ua

    Review score

    7.5
    2 September 2017
    There are no comments available for this review.
    Paja
    rs

    Review score

    10
    28 August 2017

    UDOBNO I PRIJATNO

    Miris pekare koja je u prizemlju
    Lokacija i prelepo opremljeni i prijatni apartmani.
    ru

    Review score

    9.2
    27 August 2017
    Из минусов разве что две сдвинутые кровати вместо одной двухспальной, но это не критично.
    Довольно хорошее расположение отеля: пляж в минутной доступности, рядом есть ресторан, прямо через дорогу супермаркет. В кейкшопе продают очень вкусные пирожные и чизкейки. Номер был чистый, была вся необходимая посуда кроме чайника, мусор выносили каждый день, меняли полотенца, уборка номера по желанию. Приятная терраса с фонтаном, где вечером можно посидеть. За свои деньги идеальный вариант, если не смущает, что сами номера находятся на высоте ~3 этажа.
    Vitalii
    ua

    Review score

    8.3
    24 August 2017

    Гори і море, що треба для щастя?

    Прекрасне місце розташування, близько море, маркети, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Хороший будинок, прекрасні апартаменти з достойним дерев'яним обмеблюванням. Затишне внутрішнє подвір'я з чудовою зоною для барбекю.
    Sx2
    pl

    Review score

    5.0
    10 August 2017

    MASAKRA!

    Tragiczna obsługa. Pańcia z pieskiem na rękach przywitała nas grobową miną i bez słowa pokazała gdzie mamy iść. Właścicielka ledwo mówiła po angielsku...choć "mówiła" to też za dużo powiedziane, bo bardziej gestykulowała. Wejście do apartamentu jest przez tyły piekarni...80 schodów na górę, syfi i malaria. Klimatyzacja była ale rzęziła cała noc nie dająć spać i hałas w nocy jakby ktoś robił przemeblowanie albo grał w piłkę na korytarzu! DRAMAT! Parking pod stromym skosem z którego ciężko wyjechać i dodatkowo jakiś menel (właściciel) 3 razy pytał nas ordynarnie co tu robimy i mówił, że to jego parking...plaża..? hymm...to bardziej kawał betonu z wejściem do wody i górą śmieci wokół. Na "plaży" pełno szkieł i innych odpadów, sama woda śmierdząca. Najgorsze, że policzono nas więcej niż widniało na stronie booking!!!!! NIKOMU NIE POLECAM TEGO TRAGICZNEGO MIEJSCA! OMIJAJCIE JE Z DALEKA !!!
    Sam apartament dość fajny i duży plus za klimatyzację.
    Ilija
    rs

    Review score

    10
    31 July 2017

    Ljubazni i gostoprimljivi domaćini,plaža i prodavnice još bliže.Za porodicu idealno mesto za odmor

    Internet , wi-fi bi trebalo da bude brži, dosta spora veza.
    Kreveti su ok. Posteljina čista i uredna.
Loading reviews